.

Paste pofticioase

Posted on
  • sâmbătă, 8 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac paste pofticioase, reteta culinara pentru paste pofticioase

    Ingrediente:

    400 g paste Bavette Barilla, ½ cutie cu spanac Maxim’s, 200 g somon afumat, 200 g crema de branza, 100 ml smantana de gatit, 2-3 fire de ceapa verde, 1 lingura cu ulei, parmezan, sare, piper

    Mod de preparare:

    Fierbe pastele in multa apa in care ai adaugat un praf de sare in momentul in care a inceput sa clocoteasca. Nu le tine pe foc mai mult decat este indicat pe ambalaj. Scurge-le si paune-le intr-un castron.

    Taie ceapa marunt, caleste-o un minut in ulei incins si adauga spanacul scurs foarte bine. Dupa cinci minute, pune crema de branza, smantana si da totul intr-un clocot.

    Adauga somonul rupt in fasii, sareaza si pipereaza dupa gust, apoi pune deasupra pastele si fasii de parmezan.
    Intoarce cu atentie pastele pofticioase si serveste imediat, alaturi de un pahar cu vin alb tamaios sau Chardonay.

    Sfatul nostru:

    Inlocuieste crema de branza cu branza brie. Este foarte fina si se imbina perfect cu restul ingredientelor.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint