Ingrediente:
400 g paste
Bavette Barilla, ½ cutie cu spanac Maxim’s, 200 g somon afumat, 200 g crema de
branza, 100 ml smantana de gatit, 2-3 fire de ceapa verde, 1 lingura cu ulei, parmezan,
sare, piper
Mod de
preparare:
Fierbe
pastele in multa apa in care ai adaugat un praf de sare in momentul in care a
inceput sa clocoteasca. Nu le tine pe foc mai mult decat este indicat pe
ambalaj. Scurge-le si paune-le intr-un castron.
Taie ceapa
marunt, caleste-o un minut in ulei incins si adauga spanacul scurs foarte bine.
Dupa cinci minute, pune crema de branza, smantana si da totul intr-un clocot.
Adauga
somonul rupt in fasii, sareaza si pipereaza dupa gust, apoi pune deasupra
pastele si fasii de parmezan.
Intoarce cu
atentie pastele pofticioase si serveste imediat, alaturi de un pahar cu vin alb
tamaios sau Chardonay.
Sfatul
nostru:
Inlocuieste
crema de branza cu branza brie. Este foarte fina si se imbina perfect cu restul
ingredientelor.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu