Ingrediente:
1 cutie de
spaghete Barilla, 400 g carne amestec, 400 g sos Arrabbiata Barilla, 1 cutie cu
rosii cubulete Maxim’s, 1 morcov, 1 ardei gras rosu, 2 cepe mici, 2 catei de
usturoi, 100 ml vin alb sare, piper, ulei de masline
Mod de
preparare:
Toaca
cepele mraunt si caleste-le in putin ulei incins intr-o tigaie adanca. Adauga
morcovul si ardeiul gras taiat cubulete, iar dupa ce s-au inmuiat, pune carnea
tocata (vita si porc). Caleste totul la foc mic.
Adauga
usturoiul pisat si, dup ace s-a evaporate apa lasata in carne, toarna vinul.
Dupa ce scade vinul, pune rosiile cubulete si sosul Arrabbiata. Lasa totul la
foc mic, acoperit, vreme de 40-50 de minute.
Intre timp, fierbe pastele in apa
cu sare si scurge-le intr-o sita. Inainte de
a le servi, caleste pastele in putin ulei de masline. Asaza-le pe farfurii si
pune deasupra compozitia aromata de carne.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu