.

Spaghete cu sos arrabbiata

Posted on
  • sâmbătă, 8 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac spaghete cu sos arrabbiata, reteta culinara pentru spaghete cu sos arrabbiata


    Ingrediente:

    1 cutie de spaghete Barilla, 400 g carne amestec, 400 g sos Arrabbiata Barilla, 1 cutie cu rosii cubulete Maxim’s, 1 morcov, 1 ardei gras rosu, 2 cepe mici, 2 catei de usturoi, 100 ml vin alb sare, piper, ulei de masline

    Mod de preparare: 

    Toaca cepele mraunt si caleste-le in putin ulei incins intr-o tigaie adanca. Adauga morcovul si ardeiul gras taiat cubulete, iar dupa ce s-au inmuiat, pune carnea tocata (vita si porc). Caleste totul la foc mic.

    Adauga usturoiul pisat si, dup ace s-a evaporate apa lasata in carne, toarna vinul. Dupa ce scade vinul, pune rosiile cubulete si sosul Arrabbiata. Lasa totul la foc mic, acoperit, vreme de 40-50 de minute. 

    Intre timp, fierbe pastele in apa cu sare si scurge-le intr-o sita. Inainte de a le servi, caleste pastele in putin ulei de masline. Asaza-le pe farfurii si pune deasupra compozitia aromata de carne.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint