.

Pastrama de pui cu telina si sfecla rosie

Posted on
  • vineri, 14 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face pastrama de pui cu telina si sfleca rosie, reteta culinara pentru pastrami de pui cu telina si sfecla rosie


    Ingrediente:

    500 g pastrami de pui, 400 g telina, 300 g sfecla rosie fiarta, 1 ceapa rosie, 50 ml ulei, 250 ml supa de pui, 1 lingurita rasa seminte de coriandru macinate, 1 legatura de marar, sare, piper


    Mod de preparare:

    Taiati pastrami de pui in feliute si prajiti-o in ulei pana, cand se rumeneste putin. Curatati telina, spalati-o, taiati-o feliute subtiri. Fierbeti feliutele de telina 5-6 minute. Curatati ceapa, spalati-o si taiati-o marunt si caliti-o 1-2 minute in ulei, apoi puneti-o intr-un strat uniform intr-un vas ceramic. 

    Peste ceapa puneti feliile de pastrami si, peste acestea puneti felii subtiri de sfecla. Acoperiti cu feliile de telina si turnati deasupra supa de pui. Presarati cu coriandru macinat, potriviti de sare si piper si puneti vasul in cuptorul incins. Coaceti la foc potrivit 30 de minute, apoi serviti preparatul cald presarat cu marar tocat marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint