.

Pui cu gutui si smantana

Posted on
  • vineri, 14 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face pui cu gutui si smantana, reteta culinara pentru pui cu gutui si smantana


    Ingrediente:

    500 g piept de pui, 3 gutui mari, 300 g smantana de gatit (nefermentata), 1 ceapa, 50 ml ulei de masline, 2 lingurid e zahar, 2-3 fire de rozmarin, 1 legatura de patrunjel, sare, piper

    Mod de preparare:

    Spalati gutuile, taiati-le in doua pe vertical, scoateti-le miezul lemons si semintele, apoi, fara a le curate de coaja, taiati-le in cubulete. Caliti cubuletele de gutuie in uleiul incins, 3-4 minute, adaugati ceapa, curatata, spalata si tocata marunt. 

    Dupa 2-3 minute adaugati pieptul de pui taiat in bucatele. Prajiti toate aceste 5-6 minute la foc mic, amestecand din cand in cand. Dupa ce se rumenesc putin adaugati zaharul, smantana, rozmarinul si potriviti de sare si piper. 

    Lasati sa fiarba la foc mic, amestecand ocazional, pana cand sosul se ingroasa. Serviti preparatul cald presarat cu patrunjel tocat marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint