Cum se face piept de pui cu ceapa, reteta culinara pentru piept de pui cu ceapa
Ingrediente:
600 g piept de pui, 3 cepe, 50 ml ulei, 1 varza rosie, 2 cepe rosii, 1 telina mica, 1 legatura patrunjel, sare, piper
Mod de preparare:
Taiati carnea si bateti-o putin cu ciocanul de snitele, apoi ungeti-o cu ulei si presarati-o cu sare si piper. Frigeti carnea astfel pregatita pe un gratar incins. Curatati, spalati si taiati ceapa galbena, presarati-o cu sare si piper si caliti-o in ulei pana cand se rumeneste bine.
Tocati varza fideluta, frecati-o cu 1 lingurita sare grunjoasa, apoi amestecati-o cu ceapa rosie taiata, cu telina taiata in cubulete, ulei, otet balsamic, patrunjel tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Serviti la o portie cate doua felii de pui fripte, pe care puneti ceapa calita si alaturi salata de varza rosie.
Piept de pui cu ceapa
Posted on duminică, 16 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Fripturi,
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu