.

Piept de pui cu ceapa

Posted on
  • duminică, 16 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face piept de pui cu ceapa, reteta culinara pentru piept de pui cu ceapa


    Ingrediente:

    600 g piept de pui, 3 cepe, 50 ml ulei, 1 varza rosie, 2 cepe rosii, 1 telina mica, 1 legatura patrunjel, sare, piper

    Mod de preparare:

    Taiati carnea si bateti-o putin cu ciocanul de snitele, apoi ungeti-o cu ulei si presarati-o cu sare si piper. Frigeti carnea astfel pregatita pe un gratar incins. Curatati, spalati si taiati ceapa galbena, presarati-o cu sare si piper si caliti-o in ulei pana cand se rumeneste bine.

    Tocati varza fideluta, frecati-o cu 1 lingurita sare grunjoasa, apoi amestecati-o cu ceapa rosie taiata, cu telina taiata in cubulete, ulei, otet balsamic, patrunjel tocat marunt, sare si piper dupa gust.

    Serviti la o portie cate doua felii de pui fripte, pe care puneti ceapa calita si alaturi salata de varza rosie.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint