.

Placintar umplut

Posted on
  • duminică, 9 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face placintar umplut, reteta culinara pentru placintar umplut


    Ingrediente:

    1 dovlecel placintar, 300 g carne tocata de porc, 300 g telemea, 1 lingura cu pesmet, 1 cescuta cu supa de legume sau carne, ulei de masline, chimen, sare, piper

    Mod de preparare:

    Taie placintarul pe jumatate, pe lungime, stropeste-l cu ulei de masline si asaza-l in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt. Lasa-l 30 de minute (dupa 15 minute, intoarce-l). Dupa ce s-a inmuiat, scoate cu grija o parte din pulpa.

    Separat inabusa carnea tocata. Adauga pesmetul si un praf de sare, piper si chimen. Stinge cu supa de legume si lasa sa dea in 1-2 clocote. Pune in fiecare jumatate de placintar feliii de branza. Repartizeaza uniform amestecul de carne si acopera cu restul de felii de branza. Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40-45 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint