Cum se face placintar umplut, reteta culinara pentru placintar umplut
Ingrediente:
1 dovlecel placintar, 300 g carne tocata de porc, 300 g telemea, 1 lingura cu pesmet, 1 cescuta cu supa de legume sau carne, ulei de masline, chimen, sare, piper
Mod de preparare:
Taie placintarul pe jumatate, pe lungime, stropeste-l cu ulei de masline si asaza-l in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt. Lasa-l 30 de minute (dupa 15 minute, intoarce-l). Dupa ce s-a inmuiat, scoate cu grija o parte din pulpa.
Separat inabusa carnea tocata. Adauga pesmetul si un praf de sare, piper si chimen. Stinge cu supa de legume si lasa sa dea in 1-2 clocote. Pune in fiecare jumatate de placintar feliii de branza. Repartizeaza uniform amestecul de carne si acopera cu restul de felii de branza. Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40-45 de minute.
Placintar umplut
Posted on duminică, 9 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu