Ingrediente:
250 g
faina, 4 oua, 250 ml lapte, 240 ml apa mineral, 4 linguri cu unt topit, 4
linguri cu cacao, sare, ulei pentru prajit
Pentru
umplutura
400 g crema
de branza, 200 ml ffrisca lichida, 3-4 linguri cu zahar pudra, 2 plcuri cu
zahar vanilat, 2 kiwi, 1 mango (papaia)
Mod de
preparare:
Pentru
clatite, amesteca ouale cu faina amestecata cu cacaua. Subtiaza treptat cu
laptele si apa. La final, adauga un praf de sare, zaharul vanilat si untul.
Incinge o tigaie, unge-o cu putin ulei si prajeste clatitele una cate una.
Pentru
umplutura, bate frisca lichida pana se intareste si incorporeaza in crema de
branza frecata cu vanilia si zaharul pudra. Curata fructele de coaja si taie
fasii (bastonase) subtiri, pe lungime.
Unge
uniform fiecare clatita cu umplutura de branza dulce si asaza pe mijloc
bastonasele de fructe proaspete. Ruleaza sau, cu un plus de imaginative, da-I
forma triunghiulara.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu