.

Prajitura cu alune

Posted on
  • duminică, 23 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se face prajitura cu alune, reteta culinara pentru prajitura cu alune


    Ingrediente:

    300 g zahar pudra, 2 oua, 100 g unt, 400 g faina, 40 g cacao, 1 lingurita praf de copt, 250 ml lapte, 100 g alune de padure, un varf de cutit sare

    Mod de preparare:

    Frecati bine galbenusurile cu untul, zaharul, sarea si cacaoa. Amestecati faina cu praful de copt si adaugati amestecul, alternativ cu laptele, la prima compozitie. Puneti apoi alunele macinate si, la sfarsit, albusurile batute spuma. Turnati compozitia intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Coaceti intai la foc potrivit si spre sfarsit la foc mic, 45-50 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint