Cum se face prajitura cu alune, reteta culinara pentru prajitura cu alune
Ingrediente:
300 g zahar pudra, 2 oua, 100 g unt, 400 g faina, 40 g cacao, 1 lingurita praf de copt, 250 ml lapte, 100 g alune de padure, un varf de cutit sare
Mod de preparare:
Frecati bine galbenusurile cu untul, zaharul, sarea si cacaoa. Amestecati faina cu praful de copt si adaugati amestecul, alternativ cu laptele, la prima compozitie. Puneti apoi alunele macinate si, la sfarsit, albusurile batute spuma. Turnati compozitia intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Coaceti intai la foc potrivit si spre sfarsit la foc mic, 45-50 de minute.
Prajitura cu alune
Posted on duminică, 23 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu