.

Supa cu ciuperci

Posted on
  • duminică, 23 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face supa cu ciuperci, reteta culinara pentru supa cu ciuperci


    Ingrediente:

    4 dovlecei, 200 ml smantana, 2 cepe, 200 g ciuperci - galbiori, 1 legatura patrunjel verde, 4 linguri ulei, 200 g cascaval (optional), sare, piper


    Mod de preparare:

    Spalati dovleceii si dati-i pe razatoarea cu ochiuri mari. Curatati ceapa si taiati-o cat mai marunt. Puneti-le apoi la calit in ulei. Adaugati ciupercile spalate, curatate si taiate in 2 l de apa cu putina sare. Cand ciupercile s-au inmuiat, adaugati smantana, patrunjelul verde si condimentele, daca mai este necesar. La servire, presarati cascaval ras in farfurii.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint