Cum se face supa de zarzavat cu paste, reteta culinara pentru supa de zarzavat cu paste
Ingrediente:
2 cartofi, 2 morcovi, 200 g mazare boabe, 1 radacina pastarnac, 1 telina mica, 2 cepe, 150 g paste scurte, sare, piper, 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Curatati zarzavaturile, spalati-le si taiati-le in bucati potrivite. Caliti ceapa taiata marunt in ulei, adaugati pe rand celelalte zarzavaturi. Nu lasati zarzavaturile sa se rumeneasca.
Atunci cand s-au inmuiat putin, turnati peste ele 1,5 l apa calda. Sarati, piperati si lasati supa la fiert 20 de minute. Puneti in oala si pastele si mai fierbeti 15 minute. Inainte de servire, adaugati verdeata taiata marunt.
Supa de zarzavat cu paste
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu