.

Supa de zarzavat cu paste

Posted on
  • duminică, 23 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face supa de zarzavat cu paste, reteta culinara pentru supa de zarzavat cu paste


    Ingrediente:

    2 cartofi, 2 morcovi, 200 g mazare boabe, 1 radacina pastarnac, 1 telina mica, 2 cepe, 150 g paste scurte, sare, piper, 2 linguri ulei

    Mod de preparare:

    Curatati zarzavaturile, spalati-le si taiati-le in bucati potrivite. Caliti ceapa taiata marunt in ulei, adaugati pe rand celelalte zarzavaturi. Nu lasati zarzavaturile sa se rumeneasca.

    Atunci cand s-au inmuiat putin, turnati peste ele 1,5 l apa calda. Sarati, piperati si lasati supa la fiert 20 de minute. Puneti in oala si pastele si mai fierbeti 15 minute. Inainte de servire, adaugati verdeata taiata marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint