.

Prune murate

Posted on
  • luni, 17 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac prune murate, reteta culinara pentru prune murate


    Ingrediente:

    3 kg prune, 1 l apa, 0.5 l otet, 250 g zahar, 1 lingurita coaja de scortisoara, 3 cuisoare intregi, 10 g sare

    Mod de preparare:

    Speli prunele, le scoti samburii si le pui in borcane. Masori cat lichid este necesar. prepari saramura. pentru saramura fierbi apa cu otetul, adaugand si restul ingredientelor. Torni saramura fierbinte peste prunele din borcane si le pui capacele. Lasi borcanele invelite in paturi, pana a doua zi.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint