Cum se fac rosii umplute cu salata ruseasca, reteta culinara pentru rosii umplute cu salata ruseasca
Ingrediente:
10 rosii medii tari, 4 cartofi mari, 4 morcovi medii, 250 g mazare proaspata sau congelata, 250 g porumb din conserva, 3 oua fierte tari, 4 tulpini de telina, 3 castraveti in saramura, 1 mar verde, 2 cepe medii, 2 catei de usturoi zdrobiti, zeama de la o lamaie, maioneza, sare, piper, patrunjel sau marar tocat, coriandru tocat
Mod de preparare:
Fierbi cartofii in coaja si lasa-i la racit inainte sa-i cureti sis a-i tai cubulete (altfel se vor sfarama). Fierbe morcovii, telina si mazarea (daca este proaspata). Taie cubulete legumele, castravetii murati si marul. Feliaza ceapa si ouale.
Amesteca toate ingredientele si condimentele, potriveste gustul de sare, piper si ierburi si pune salata la frigider cat timp pregatesti rosiile.
Scobeste rosiile si scurge-le de zeama. Umple-le cu salata ruseasca si serveste.
Rosii umplute cu salata ruseasca
Posted on marți, 4 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aperitive cu legume,
Mancaruri cu rosii,
Salate de legume
Etichete:
Aperitive cu legume,
Mancaruri cu rosii,
Salate de legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu