.

Rosii umplute cu salata ruseasca

Posted on
  • marți, 4 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se fac rosii umplute cu salata ruseasca, reteta culinara pentru rosii umplute cu salata ruseasca

    Ingrediente:

    10 rosii medii tari, 4 cartofi mari, 4 morcovi medii, 250 g mazare proaspata sau congelata, 250 g porumb din conserva, 3 oua fierte tari, 4 tulpini de telina, 3 castraveti in saramura, 1 mar verde, 2 cepe medii, 2 catei de usturoi zdrobiti, zeama de la o lamaie, maioneza, sare, piper, patrunjel sau marar tocat, coriandru tocat

    Mod de preparare:

    Fierbi cartofii in coaja si lasa-i la racit inainte sa-i cureti sis a-i tai cubulete (altfel se vor sfarama). Fierbe morcovii, telina si mazarea (daca este proaspata). Taie cubulete legumele, castravetii murati si marul. Feliaza ceapa si ouale.

    Amesteca toate ingredientele si condimentele, potriveste gustul de sare, piper si ierburi si pune salata la frigider cat timp pregatesti rosiile.

    Scobeste rosiile si scurge-le de zeama. Umple-le cu salata ruseasca si serveste.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint