Cum se face rostini cu somon afumat, reteta culinara pentru rostini cu somon afumat
Ingrediente:
250 g file somon afumat
Pentru rostini
1 kg cartofi, piper, cimbru, 1 ou, 35 g faina, 200 ml ulei, sare
Pentru dressing
200 g smantana, 1/2 legatura marar, 1/2 lamaie, sare
Mod de preparare:
Decojesti cartofii si ii dai pe razatoarea mare. Ii scurgi bine, presandu-i intre palme si ii amesteci cu oul, faina, sare si condimente dupa gust.
Din aceasta compozitie formezi turtite plate, pe care le prajesti apoi in tigaia cu uleiul incins, pe ambele parti, pana se rumenesc usor. Le scoti pe hartie absorbanta.
Speli mararul, il toci fin si il amesteci cu smantana, zeama de lamaie si sare. Pe un platou, asezi rostini alternand cu feliile de somon si le aduci la masa cu dressingul de smantana.
Rostini cu somon afumat
Etichete:
mancaruri cu peste,
Retete internationale
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu