.

Rulada bicolora

Posted on
  • sâmbătă, 8 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , , , ,
  • Cum se face rulada bicolora, reteta culinara pentru rulada bicolora


    Ingrediente:

    250 g capsune, ciocolata

    Pentru blat

    6 oua, 6 linguri cu zahar, 4 linguri cu faina, 2 linguri cu cacao, 6 linguri cu ulei esenta de vanilie, sare

    Pentru crema

    250 g mascarpone, 200 g frisca lichida, 2 linguri cu zahar pudra

    Mod de preprare:

    Bate galbenusurile cu zaharul, incorporeaza o lingurita cu esenta de vanilie, uleiul, iar la final, faina si cacaua cernute impreuna. Bate albusurile cu un praf de sare si incorporeaza-le cu miscari de sus in jos in compozitia de galbenusuri.

    Toarna compozitia intr-o tava patrata, acoperita cu o hartie de copt si coace-o in cuptor 20 de minute. Scoate blatul pe un prosop umezit, scoate hartia de copt, si ruleaza cu tot cu prosop. Lasa sa se racoreasca minimum 30 de minute. 

    Pentru crema, amesteca zaharul cu mascarpone si incorporeaza frisca batuta. Deruelaza aluatul, indeparteaza prosopul si intinde crema de frisca. Presara bucatele de capsune proaspete, apoi ruleaza strans (atat cat se poate). Decoreaza cu ciocolata razuita si capsune proaspete.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint