Ingrediente:
250 g
capsune, ciocolata
Pentru blat
6 oua, 6
linguri cu zahar, 4 linguri cu faina, 2 linguri cu cacao, 6 linguri cu ulei
esenta de vanilie, sare
Pentru
crema
250 g mascarpone,
200 g frisca lichida, 2 linguri cu zahar pudra
Mod de
preprare:
Bate
galbenusurile cu zaharul, incorporeaza o lingurita cu esenta de vanilie,
uleiul, iar la final, faina si cacaua cernute impreuna. Bate albusurile cu un
praf de sare si incorporeaza-le cu miscari de sus in jos in compozitia de
galbenusuri.
Toarna
compozitia intr-o tava patrata, acoperita cu o hartie de copt si coace-o in
cuptor 20 de minute. Scoate blatul pe un prosop umezit, scoate hartia de copt,
si ruleaza cu tot cu prosop. Lasa sa se racoreasca minimum 30 de minute.
Pentru
crema, amesteca zaharul cu mascarpone si incorporeaza frisca batuta. Deruelaza
aluatul, indeparteaza prosopul si intinde crema de frisca. Presara bucatele de
capsune proaspete, apoi ruleaza strans (atat cat se poate). Decoreaza cu
ciocolata razuita si capsune proaspete.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu