Cum se face salata de paste cu fasole verde, reteta culinara pentru salata de paste cu fasole verde
Ingrediente:
450 g paste fusilli colorate, 450 g muschi de porc, 500 ml vin alb sec, 1 lingurita cu busuioc uscat, 1 lingurita cu oregano uscat, 2 catei de usturoi decojiti si taiati, 3 morcovi taiati cubulete, 2 ardei grasi verzi cubulete, 2 ardei grasi galbeni cubulete, 250 g fasole verde la conserva, 2 linguri cu ulei de masline, marar, sare, piper
Mod de preparare:
Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Ina pa de fiert, adauga un praf de sare si cateva picaturi de ulei, ca pastele sa nu se lipeasca de oala. Dupa fierbere, scurge-le si trece-le printr-un jet de apa rece, ca sa nu se lipeasca intre ele.
Fierbe carnea de porc in vinul alb, adaugan busuioc, oregano si usturoiul taiat. Incinge uleiul de masline. Dupa fierbere, taie carnea cubulete si strecoara zeama din care pastreaza 1 1/2 cani. Incinge uleiul de masline adauga legumele si caleste-le cateva minute, pana se inmoaie. Toarna zeama pastrata de la carnea fiarta, amesteca si lasa pe foc cinci minute.
Adauga porcul si pastele in tigaie si potriveste de sare si piper. Amesteca si fierbe inca cinci minute. Toaca mararul si presara-l deasupra la servit.
Salata de paste cu fasole verde
Posted on miercuri, 26 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi,
Mancaruri cu paste
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
1 comentarii:
scuzati-ma dar pe un blog culinar inca sfatuiti lumea ca dupa fierbere sa se treaca pastele sub un jet de apa rece???????????????????......sau sa se adauge ulei in apa de fiert ca sa nu se lipeasca pastele de oala??????????....eu am stat cativa ani in Italia dar eu asa ceva n-am vazut niciodata.
Trimiteți un comentariu