Ingrediente:
400 g paste
tip scoici Barilla, 1 lingura cu sos Pesto Genovese Barilla, ½ cutie cu mazare
Maxim’s, 100 g gorgonzola, ½ lingura cu oregano, ½ lingura cu cimbru, ½ lingura
cu patrunjel, 150 ml vin alb, 2 linguri cu ulei, sare, piper
Mod de
preparare:
Fierbe
pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, scurgele de apa
si pune-le intr-un castron. Incinge intr-o tigaie uleiul, adauga mazarea scursa
de zeama, ierburile si caleste-le cat sa se inmoaie putin.
Stinge cu
vinul alb, drege gustul de sare si piper si da-le intr-un clocot. Toarna sosul
fierbinte peste paste, adauga sosul Pesto Genovese Barilla, iar la final,
branza gorgonzola sfaramata. Amesteca si serveste imediat.
Sfatul
nostru:
Pentru un sos mai fin, adauga in tagaie,
inainte de a turna vinul, 150 ml de smantana pentru gatit.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu