.

Scoicute aromate

Posted on
  • sâmbătă, 8 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac scoicute aromate, reteta culinara pentru scoicute aromate

    Ingrediente:

    400 g paste tip scoici Barilla, 1 lingura cu sos Pesto Genovese Barilla, ½ cutie cu mazare Maxim’s, 100 g gorgonzola, ½ lingura cu oregano, ½ lingura cu cimbru, ½ lingura cu patrunjel, 150 ml vin alb, 2 linguri cu ulei, sare, piper

    Mod de preparare:

    Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, scurgele de apa si pune-le intr-un castron. Incinge intr-o tigaie uleiul, adauga mazarea scursa de zeama, ierburile si caleste-le cat sa se inmoaie putin.

    Stinge cu vinul alb, drege gustul de sare si piper si da-le intr-un clocot. Toarna sosul fierbinte peste paste, adauga sosul Pesto Genovese Barilla, iar la final, branza gorgonzola sfaramata. Amesteca si serveste imediat.

    Sfatul nostru: 

    Pentru un sos mai fin, adauga in tagaie, inainte de a turna vinul, 150 ml de smantana pentru gatit.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint