Ingrediente:
1 cutie cu
Tagliatelle Barilla, 2 cutii cu ton bucati (in suc propriu), 100 g masline, 1
lingura cu capere, 100 g cascaval ras, 2 catei de usturoi, ulei de masline
Mod de
preparare:
Pune la
fiert o oala cu 2 l de apa si un praf de sare (ca sa fiarba apa mai repede,
adauga sarea cand sta sad ea in clocot). Pune la incins o lingura cu ulei
intr-o tigaie adanca si incapatoare si adauga cateii de usturoi taiat fin.
Lasa-I sa se rumeneasca, fara sa-I arzi.
Ia de pe
foc, adauga tonul si pastele scurse, maslinele si caperele. Amesteca si ai
grija sa nu le zdrobesti. Presara cascavalul ras si serveste imediat, alaturi
de un pahar cu vin alb rece (de preferat, tamaios).
Sfatul
nostru:
Daca-ti
plac pastele cu mai mult sos, adauga peste usturoiul calit un borcan cu sos
Olive Barilla si da totul in 2-3 clocote.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu