.

Tagliatelle cu ton

Posted on
  • sâmbătă, 8 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac tagliatelle cu ton, reteta culinara pentru tagliatelle cu ton


    Ingrediente:

    1 cutie cu Tagliatelle Barilla, 2 cutii cu ton bucati (in suc propriu), 100 g masline, 1 lingura cu capere, 100 g cascaval ras, 2 catei de usturoi, ulei de masline

    Mod de preparare:

    Pune la fiert o oala cu 2 l de apa si un praf de sare (ca sa fiarba apa mai repede, adauga sarea cand sta sad ea in clocot). Pune la incins o lingura cu ulei intr-o tigaie adanca si incapatoare si adauga cateii de usturoi taiat fin. Lasa-I sa se rumeneasca, fara sa-I arzi.

    Ia de pe foc, adauga tonul si pastele scurse, maslinele si caperele. Amesteca si ai grija sa nu le zdrobesti. Presara cascavalul ras si serveste imediat, alaturi de un pahar cu vin alb rece (de preferat, tamaios).

    Sfatul nostru:

    Daca-ti plac pastele cu mai mult sos, adauga peste usturoiul calit un borcan cu sos Olive Barilla si da totul in 2-3 clocote.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint