.

Tagliatelle cu sos pesto

Posted on
  • sâmbătă, 8 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac tagliatelle cu sos pesto, reteta culinara pentru tagliatelle cu sos pesto


    Ingrediente:

    300 g Tagliatelle Barilla, 1 lingura cu varf cu sos Pesto Barilla, 150 g gorgonzola, 1 lingura cu parmezan, sare

    Mod de preparare:

    Fierbe pastele in apa in care ai pus un varf de sare. Scoate-le cu o lingura cu gauri si pune-le intr-o tigaie. Adauga 1-2 cesti din apa in care au fiert. Pune deasupra branza rupta bucati, cateva boabe de piper, parmezanul, sosul pesto.

    Amesteca pana cands e topeste branza, apoi ia de pe foc. Serveste cu frunze proaspete de busuioc si sferturi de rosii cherry (sunt mai dulci). 

    Sfatul nostru:

    Imbogateste gustul adaugand, in momentul servirii, cateva seminte de pin rumenite intr-o tigaie, precum si piper proaspat macinat.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint