.

Snitele cu paine

Posted on
  • joi, 20 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac snitele cu paine, reteta culinara pentru snitele cu paine


    Ingrediente:

    300 g carne de pui (piept), peste, vita sau porc, 2 oua, 3 linguri faina, 4 felii de paine mai uscata

    Pentru garnitura

    sfecla rosie, 4-5 cartofi, o lamaie

    Mod de preparare:

    Tai carnea felii si o bati pana se subtiaza. Painea o maruntesti la robot sau sfarami cu mainile. Bati oul ca pentru omleta. Treci feliile de carne prin faina si ou, apoi le presezi pe painea maruntita si le prajesti in ulei incins pana se rumenesc. Se servesc alaturi de sfecla rosie si cartofi fierti cu o felie de lamaie.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint