.

Soricei din cartofi

Posted on
  • duminică, 9 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se fac soricei din cartofi, reteta culinara pentru soricei din cartofi


    Ingrediente:

    4 cartofi, 350 g carne tocata de pui, 1 ceapa mica, 100 ml sos de rosii, 1 maslina, frunze de menta, cuisoare, sare

    Mod de preparare:

    Fierbe cartofii spalati, in coaja. Taie-i putin la un capat, pentru a modela botul soriceilor: taie in lung o felie subtire si scoate cu grija o parte din miez. Pentru stabilitate, taie putin si partea opusa.

    Separat, caleste ceapa. Adauga carnea tocata si, dupa ce s-a inabusit, toarna sosul de rosii. Potriveste gustul de sare si lasa sa scada. Umple cartofii cu amestecul de carne.

    Pune deasupra felia taiata si asaza cartofii intr-o tava, pe hartia de copt. Unge-i cu putin ulei si lasa-i la cuptor pana se auresc. Acum, soriceii: cresteaza cartoful in locul in care vei pune nasul si ochii, din bucatele de masline sau cuisoare, si urechile, din frunze de menta.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint