Cum se fac soricei din cartofi, reteta culinara pentru soricei din cartofi
Ingrediente:
4 cartofi, 350 g carne tocata de pui, 1 ceapa mica, 100 ml sos de rosii, 1 maslina, frunze de menta, cuisoare, sare
Mod de preparare:
Fierbe cartofii spalati, in coaja. Taie-i putin la un capat, pentru a modela botul soriceilor: taie in lung o felie subtire si scoate cu grija o parte din miez. Pentru stabilitate, taie putin si partea opusa.
Separat, caleste ceapa. Adauga carnea tocata si, dupa ce s-a inabusit, toarna sosul de rosii. Potriveste gustul de sare si lasa sa scada. Umple cartofii cu amestecul de carne.
Pune deasupra felia taiata si asaza cartofii intr-o tava, pe hartia de copt. Unge-i cu putin ulei si lasa-i la cuptor pana se auresc. Acum, soriceii: cresteaza cartoful in locul in care vei pune nasul si ochii, din bucatele de masline sau cuisoare, si urechile, din frunze de menta.
Soricei din cartofi
Etichete:
Aperitive cu carne,
Aperitive cu legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu