.

Spuma cu trei feluri de ciocolata

Posted on
  • miercuri, 26 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face spuma cu trei feluri de ciocolata, reteta culinara pentru spuma cu trei feluri de ciocolata


    Ingrediente:

    100 g ciocolata neagra, 100 g ciocolata de menaj cu lapte, 100 g ciocolata de menaj alba, 4 oua, 50 g zahar, 150 ml frisca

    Mod de preparare:

    Ciocolata rupta marunt se pune la topit in acelasi vas si, dupa topire, se lasa sa se racoreasca. Se separa ouale, galbenusurile se amesteca usor si apoi se pun in ciocolata. Se pune frisca lichida si se amesteca. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul si apoi se amesteca in ciocolata. Se da la rece doua ore. Se serveste cu aschii de ciocolata rece, data pe razatoarea cu ochiuri mari.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint