.

Supa-crema de dovleac

Posted on
  • joi, 13 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face supa-crema de dovleac, reteta culinara pentru supa-crema de dovleac


    Ingrediente:

    1/2 dovleac curatat, 1/2 kg cartofi fainosi, 50 ml smantana, 1/2 l lapte, o lingurita ulei de masline, sare, piper, nucsoara

    Mod de preparare:

    Se curata dovleacul de coaja si seminte, iar cartofii de coaja. Se taie bucati mici, care se pun la fiert separat. Cartofii se fierb in apa cu sare, iar dovleacul in lapte diluat cu apa, ca sa cuprinda intreaga cantitate de dovleac.

    Dupa ce s-au fiert, se scurg cartofii de apa si se pun peste dovleacul cu lapte. Se mixeaza si apoi apoi se adauga smantana si uleiul de masline. Se serveste simpla sau cu crutoane.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint