.

Supa crema de fasole boabe

Posted on
  • duminică, 2 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face supa-crema de fasole boabe, reteta culinara pentru supa-crema de fasole boabe


    Ingrediente:

    500 g fasole boabe, 1 pastarnac, 1 cartof, 3 linguri ulei, 2 felii de paine, sare, 1 legatura patrunjel.


    Mod de preparare:

    Speli fasolea si o lasi la inmuiat de seara pana dimineata. A doua zi, arunci apa si pui fasolea din nou la fiert in apa cu sare. Cureti pastarnacul si cartoful, le adaugi in oala cand fasolea este pe jumatate fiarta si potrivesti de sare. 

    Cand toate sunt gata, scurgi zeama, dar nu o arunci si treci legumele prin sita. Adaugi pireul obtinut in zeama pastrata, pui si uleiul, potrivesti de sare si mai fierbi supa inca 2-3 minute. Apoi tai painea bucatele, le asezi intr-o tava si le rumenesti in cumptor 15 minute. La masa aduci supa presarata cu patrunjel, iar crutoanele separate.

    Sfatul nostru:

    Fierbe impreuna cu celelalte legume si 2-3 morcovi, adauga-I in supa si aceasta va avea un gust si mai bun.  Crutoanele le poti face si in tigaie cu putin ulei sau margarina.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint