Ingrediente:
1 gulie
mica, 1 morcov, 1 telina, 1 ceapa rosie, 2 mere, 1 bucata ghimbir, sare, 2
linguri ulei, jumatate de lamaie.
Mod de
preparare:
Cureti
gulia, morcovul, telina si ceapa, dai gulia, morcovul si telina pe razatoarea
cu ochiu mari, iar ceapa o tai solzisori. Speli merele, le tai felii sau
cubulete si le adaugi peste legume. Amesteci uleiul cu zeama de lamiae, un praf
de sare si ghimbirul ras, torni sosul peste legume si mere si amesteci.
Sfatul
nostru:
Ghimbirul
este o planta ierboasaai carei ribozomi aromatic au aspect de hrean, la taiere
miroase a lamiae, iar la gust se apropie de piper. Exista si variant la plic in
care gasesti ghimbir uscat si macinat.
1 comentarii:
salatele sunt delicioase cu ghimbir si le prepar f des; au si un aport f bun asupra sanatatii
Trimiteți un comentariu