.

Tarta cu ciuperci

Posted on
  • joi, 13 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face tarta cu ciuperci, reteta culinara pentru tarta cu ciuperci


    Ingrediente:


    Pentru aluat

    300 g faina, 150 g unt la temperatura camerei, un praf sare, 80 ml lapte

    Pentru umplutura

    100 g ciuperci proaspete, 150 g sunca sau bacon, 2 oua


    Mod de preparare:

    Pentru aluat, se amesteca faina si sarea si apoi se adauga untul, care se amesteca rapid cu faina. Trebuie sa iasa un aluat faramitat in bucatele care se vor transforma intr-un aluat in momentul in care se adauga laptele. Se intinde aluatul intr-o foaie care se transfera intr-un vas de cuptor, tapetat cu hartie de copt.

    Se inteapa cu furculita si se coace 10 minute. Intre timp, se prepara ciupercile, care se trag la tigaie, fara grasime, doar cu apa pe care si-o lasa. Se tin pe aragaz numai 10 minute. Ouale batute se amesteca cu laptele si ciupercile si se toarna peste aluatul semicopt. Se asaza feliile de bacon si se da vasul la cuptor pentru 30 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint