.

Tarta cu morcovi si praz

Posted on
  • joi, 13 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face tarta cu morcovi si praz, reteta culinara pentru tarta cu morcovi si praz


    Ingrediente:

    un pachet aluat congelat pentru foietaj, o tulpina praz, un morcov mare mare sau 2 mici, 3 oua, 50 ml lapte, 100 ml smantana sau iaurt, sare, piper alb

    Mod de preparare:

    Se desface aluatul congelat, se intinde cu grija pentru a-l ajuta sa se decongeleze si se lasa asa. Se curata morcovul si prazul si se pun la fiert, separat, taiate in bucati mai mari, in apa cu sare. Trebuie sa fiarba pe 3/4.

    Aluatul decongelat se asaza in tava de copt. Se bat ouale ca pentru omleta si se incorporeaza laptele si smatana. Se asaza rondele de morcov si praz, dupa imaginatie. Se da tava la cuptor pentru 40 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint