.

Turta de legume si carne

Posted on
  • joi, 27 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face turta de legume si carne, reteta culinara pentru turta de legume si carne


    Ingrediente:

    6-7 cartofi, 4 morcovi, 4 ardei copti, 2 cepe, 400 g muschi de porc, 30 ml lapte, sare, piper, rozmarin, 50 ml ulei de masline, 1 legatura patrunjel

    Mod de preparare:

    Ardeii copti ii tai marunt. Fierbi cartofii in apa usor sarata, impreuna cu morcovii. Pasezi cartofii cand sunt fierti, dar fara a-i marunti prea mult. Incorporezi in compozitie si laptele.

    Cureti, toci marunt si calesti ceapa. Adaugi carnea taiata cuburi mici si o rumenesti. Condimentezi si adaugi verdeata tocata. Amesteci carnea cu ardeii si legumele pasate.

    Intr-o tigaie antiaderenta, pui 1 lingurita de ulei, torni compozitia si presezi usor cu dosul unei linguri. Tii compozitia la foc mic pana s-a rumenit pe o parte.

    Cu ajutorul unei farfurii pe care rastorni turta, o intorci pe partea cealalta. Servesti turta de legume cu o salata si o poti consuma ca fel principal sau la pachet.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint