Cum se face turta de legume si carne, reteta culinara pentru turta de legume si carne
Ingrediente:
6-7 cartofi, 4 morcovi, 4 ardei copti, 2 cepe, 400 g muschi de porc, 30 ml lapte, sare, piper, rozmarin, 50 ml ulei de masline, 1 legatura patrunjel
Mod de preparare:
Ardeii copti ii tai marunt. Fierbi cartofii in apa usor sarata, impreuna cu morcovii. Pasezi cartofii cand sunt fierti, dar fara a-i marunti prea mult. Incorporezi in compozitie si laptele.
Cureti, toci marunt si calesti ceapa. Adaugi carnea taiata cuburi mici si o rumenesti. Condimentezi si adaugi verdeata tocata. Amesteci carnea cu ardeii si legumele pasate.
Intr-o tigaie antiaderenta, pui 1 lingurita de ulei, torni compozitia si presezi usor cu dosul unei linguri. Tii compozitia la foc mic pana s-a rumenit pe o parte.
Cu ajutorul unei farfurii pe care rastorni turta, o intorci pe partea cealalta. Servesti turta de legume cu o salata si o poti consuma ca fel principal sau la pachet.
Turta de legume si carne
Posted on joi, 27 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu