.

Biban de mare cu legume

Posted on
  • vineri, 11 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face biban de mare cu legume, reteta culinara pentru biban de mare cu legume


    Ingrediente:

    2 bucati biban de mare, 2 rosii , 1 vanata, 1 dovlecel, 1 morcov mare, 1 ceapa rosie, 1 legatura patrunjel, 50 ml ulei, 1 lamaie, sare, piper

    Mod de preparare:

    Curatati pestele, spalati-l si crestati-l longitudinal. Ungeti-l cu ulei si presarati-l cu sare si piper. Prajiti-l intr-o tigaie antiaderenta, la foc mic, pana ce se patrunde bine si se rumeneste putin. Stropiti-l apoi cu vin si mai lasati-l pe foc pana cad se evapora tot vinul. Separat, intr-o alta tigaie antiaderenta, puneti legumele curatate, spalate, taiate in bucati mai mari, unse cu ulei si presarate cu sare si piper dupa gust. Prajiti-le 10 minute, intorcandu-le pe toate partile, de mai multe ori. Serviti pestele cald, alturi cu legumele prajite si presarati totul cu patrunjel tocat marunt. Ornati cu lamaie.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint