Cum se face biban de mare cu legume, reteta culinara pentru biban de mare cu legume
Ingrediente:
2 bucati biban de mare, 2 rosii , 1 vanata, 1 dovlecel, 1 morcov mare, 1 ceapa rosie, 1 legatura patrunjel, 50 ml ulei, 1 lamaie, sare, piper
Mod de preparare:
Curatati pestele, spalati-l si crestati-l longitudinal. Ungeti-l cu ulei si presarati-l cu sare si piper. Prajiti-l intr-o tigaie antiaderenta, la foc mic, pana ce se patrunde bine si se rumeneste putin. Stropiti-l apoi cu vin si mai lasati-l pe foc pana cad se evapora tot vinul. Separat, intr-o alta tigaie antiaderenta, puneti legumele curatate, spalate, taiate in bucati mai mari, unse cu ulei si presarate cu sare si piper dupa gust. Prajiti-le 10 minute, intorcandu-le pe toate partile, de mai multe ori. Serviti pestele cald, alturi cu legumele prajite si presarati totul cu patrunjel tocat marunt. Ornati cu lamaie.
Biban de mare cu legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu