.

Piscoturi

Posted on
  • vineri, 11 noiembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se fac piscoturi, reteta culinara pentru piscoturi


    Ingrediente:

    150 g unt
    150 g zahar
    9 oua
    20 g amoniac (o lingura de supa rasa)
    1 kg faina
    1 plic zahar vanilat

    Mod de preparare:

    Frecati untul cu zaharul, apoi adaugati ouale si amoniacul stins cu putina zeama de lamaie. Faceti acest amestec seara, iar a doua zi adaugati 1 kg de faina si zaharul vanilat. Framantati totul bine si intindeti o foaie de 2-3 mm grosime. Taiati din aluat piscoturi de 5-6 cm lungime, cu o ruleta zimtata, si coaceti-le intr-o tava unsa. Pastrati-le mai mult timp, daca e cazul, in cutie metalica.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint