Cum se fac piscoturi, reteta culinara pentru piscoturi
Ingrediente:
150 g unt
150 g zahar
9 oua
20 g amoniac (o lingura de supa rasa)
1 kg faina
1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Frecati untul cu zaharul, apoi adaugati ouale si amoniacul stins cu putina zeama de lamaie. Faceti acest amestec seara, iar a doua zi adaugati 1 kg de faina si zaharul vanilat. Framantati totul bine si intindeti o foaie de 2-3 mm grosime. Taiati din aluat piscoturi de 5-6 cm lungime, cu o ruleta zimtata, si coaceti-le intr-o tava unsa. Pastrati-le mai mult timp, daca e cazul, in cutie metalica.
Piscoturi
Posted on vineri, 11 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri diverse
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri diverse
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu