Cum se face negresa cu dovleac si gem, reteta culinara pentru negresa cu dovleac si gem
Ingrediente:
1 cana apa, 1 cana zahar, 1 cana ulei, 2 cani faina, 8 linguri gem de prune sau caise, 300 g cubulete de dovleac, 2 linguri cacao, 1 lingurita bicarbonat, 25 ml esenta de rom, un varf de cutit sare
Pentru sirop
150 ml apa
100 g zahar
Mod de preparare:
Puneti apa la fiert cu zaharul si cand acesta s-a dizolvat, adaugati uleiul, 3 linguri gem, cacaoa, bicarbonatul, romul, sarea si la sfarsit faina care se amesteca bine sa nu se formeze cocoloase. Puneti prajitura la copt in tava unsa si tapetata. Dupa ce s-a copt, lasati-o la racit, apoi ungeti-o pe deasupra cu gemul ramas si peste acesta puneti cubuletele de dovleac fierte 10 minute in 150 ml apa cu 100 g zahar.
Negresa cu dovleac si gem
Posted on vineri, 11 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu