.

Negresa cu dovleac si gem

Posted on
  • vineri, 11 noiembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face negresa cu dovleac si gem, reteta culinara pentru negresa cu dovleac si gem


    Ingrediente:

    1 cana apa, 1 cana zahar, 1 cana ulei, 2 cani faina, 8 linguri gem de prune sau caise, 300 g cubulete de dovleac, 2 linguri cacao, 1 lingurita bicarbonat, 25 ml esenta de rom, un varf de cutit sare

    Pentru sirop

    150 ml apa
    100 g zahar

    Mod de preparare:

    Puneti apa la fiert cu zaharul si cand acesta s-a dizolvat, adaugati uleiul, 3 linguri gem, cacaoa, bicarbonatul, romul, sarea si la sfarsit faina care se amesteca bine sa nu se formeze cocoloase. Puneti prajitura la copt in tava unsa si tapetata. Dupa ce s-a copt, lasati-o la racit, apoi ungeti-o pe deasupra cu gemul ramas si peste acesta puneti cubuletele de dovleac fierte 10 minute in 150 ml apa cu 100 g zahar.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint