.

Bors de peste

Posted on
  • joi, 24 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face bors de peste, reteta culinara pentru bors de peste


    Ingrediente:
    • 1 crap (1kg) sau orice peste fara oase mici
    • 1 morcov
    • 1 pastarnac
    • 1/2 telina
    • 1 ceapa
    • 1 lingura orez
    • patrunjel si marar verde
    • 2 crengute leustean
    • 1 l apa,
    • 1 l bors
    • sare 
    • 2 rosii
    Mod de preparare:

    Cureti pestele de solzi, ii scoti intestinele si indepartezi aripile. Il tai in bucati. De la baza capului scoti neaparat osul patrat care amareste. Pui intr-o oala apa sa fiarba si dupa ce a dat 2-3 clocote, adaugi legumele curatate, spalate si taiate marunt. Dupa ce legumele s-au fiert, adaugi orezul, lasand sa mai fiarba 10 minute. Pui apoi bucatile de peste si lasi sa mai fiarba 10 minute, dupa care adaugi borsul deja clocotit. La final pui verdeata tocata marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint