Ingrediente:
- 2 cepe verzi
- 4 crengute patrunjel
- 10 frunzulite menta
- 1 lingura ulei de masline
- 3 linguri mustar
- 1 lingurita piper cu lamaie
- sare
- 2 linguri pesmet
- 500 g carne tocata
- 2 linguri ketchup
- 4 chifle
- 2 rosii
- 100 g gorgonzola
- 4 frunze salata
Tai marunt ceapa verde. O pasezi apoi cu patrunjelul, menta si uleiul. Acestea le adaugi in carnea tocata, impreuna cu mustarul, piperul cu lamaie, sarea, pesmetul si ketchup-ul. Amesteci bine apoi formezi 8 chifltele plate. Le asezi pe gratar 10 minute. Tai chiflele in jumatate si le prajesti pe gratar. Tai rosiile felii subtiri. Tai gorgonzola felii, le asezi peste chiftele si le lasi sa se topeasca. Pui pe felia de chifla cate o chiftea, o frunza de salata, 2 felii de rosii apoi acoperi cu cealalta jumatate de chifla si presezi.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu