.

Carnavalul inghetatelor

Posted on
  • joi, 10 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , , ,
  • Cum se face carnavalul inghetatelor, reteta culinara pentru carnavalul inghetatelor


    Ingrediente:

    50 g inghetata de cacao, 50 g inghetata de vanilie, 50 g inghetata de fructe, 6 biscuiti rotunzi, fara crema, bombonele de fructe, de ciocolata, jeleuri, nuci, alune, naponitane, dulceata, sos sau sirop de fructe

    Mod de preparare:

    Cate nu ar face micutul dumneavoastra pentru a primi o portie buna, eventual dubla, de inghetata?! Mai bine nici nu ne gandim si de aceea va ajutam cu un sfat: lasati-l pe el sau ajutati-l sa faca din fiecare glonulet racores un personaj de carnaval.

    Pentru aceasta, puneti cate un glob de inghetata pe biscuitii asezati pe un platou. Din bombonele diferit colorate faceti ochii, gura si nasul. Daca n-aveti bombonele, folositi nuci, alune, bucatele de ciocolata.

    Pentru urechi, puteti folosi bine-cunoscutii ursuleti din jeleul Haribo. Freza poate fi din fulgi de ciocolata. Din napolitane si biscuiti puteti decupa cate un coifulet pentru unele dintre personajele pregatite de carnaval.

    Nu mai lipsesc decat siropul de fructe, serpentinele de hartie colorata, ninsoarea de confeti si pofticiosii, care, cu siguranta, nu vor lasa sa se topeasca asemenea bunatati...

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint