Ingrediente:
- 900 g cartofi
- 50 g unt
- 5 linguri lapte
- 1 lingura cu varf de mustar iute
- 170 g branza rasa
- piper, sare
- 50 ml ulei
Speli bine cartofii, ii intepi cu furculita si ii coci la foc mediu, pe gratarul cuptorului, uns cu ulei. Sunt gata cand, apasand cu degetul mare, ii simti moi. Ii scoti din cuptor si ii tai in doua, pe lungime.
Indepartezi pe o parte din miezul cartofilor. Intr-un castron, amesteci miezul cartofilor cu untul, laptele si mustarul, 130 g branza rasa, sare si piper dupa gust.
Cu aceasta compozitie umpli cu varf jumatatile de cartofi si presari deasupra branza rasa.
Asezi cartofii intr-o tava unsa si ii coci la foc iute, 1/2 ora. Ii servesti fierbinti.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu