Ingrediente:
- 2 cepe
- 1/2 kg piept de pui file
- 1 ardei gras rosu
- 1 plic condimente pentru fajitas
- 150 ml apa
- 2-3 linguri ulei de masline
- 8 foi de tortillas
- sare
Cureti cepe si ardeiul si le speli. Tai cepe in felii foarte fine si ardeiul in cubulete. Cureti de piele pieptul de pui, il speli si il tai in cubulete.
Incingi uleiul intr-o cratita si inabusi carnea acoperit. Dupa ce si-a schimbat culoarea, pui ceapa si ardeiul. Cand carnea si legumele s-au inmuiat, le presari cu sare si condimentele pentru fajitas, torni putina apa si le lasi sa fiarba cateva minute impreuna.
Repartizezi umplutura pe tortillas si le rulezi sau le impachetezi sub forma de portofel. Daca doresti, inainte de a le impacheta, poti sa presari mozzarella uscata si rasa.
Sfatul nostru:
Noi am impachetat tortilas astfel incat sa vedeti bine umplutura. Clatitele din faina de porumb pot avea diverse umpluturi, de la carne de vvita si peste la creveti. Alege condimentele pentru fajitas in fuctie de carnea folosita; pentru carnea de pasare - ardeii iuti, chimenul si o ceapa mica sunt arome destul de puternice pentru a fi folosite la asezonarea preparatului.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu