.

Supa coreeana

Posted on
  • luni, 14 noiembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face supa coreeana, reteta culinara pentru supa coreeana


    Ingrediente:
    • 50 g alge deshidratate
    • 1 1/2 l supa de legume
    • 2 morcovi
    • 3 linguri orez brun
    • 2 linguri ulei
    • sare de mare
    • 4-5 catei de usturoi
    Mod de preparare:

    Pui algele intr-un bol, le acoperi cu 2-3 cani de apa si le lasi sa se rehidrateze timp de 20 de minute.

    Intre timp, cureti morcovii si ii pui la fiert in supa de legume, impreuna cu orezul, la foc mic. Cand au fiert, scoti morcovul, pe care il vei folosi pentru decor.

    Adaugi algele, sare dupa gust si uleiul, lasi sa mai dea in cateva clocote si, la sfarsit, pui usturoiul, in prealabil curatat si zdrobit. Decorezi fiecare portie cu fasii subtiri de morcov.

    Sfatul nostru:


    Daca vrei sa incerci reteta, gasesti si tu alge deshidratate la magazinele cu produse naturale, la pretul de aproximativ 4 lei pachetul. Fie ca le mananci sub forma de salata sau in supa, asezoneaza-le cu usturoi, ardei iute, ghimbir proaspat sau alte condimente iuti.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint