.

Ciorba de conopida

Posted on
  • joi, 10 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face ciorba de conopida, reteta culinara pentru ciorba de conopida


    Ingrediente:
    • 1 conopida mare
    • 1 morcov
    • 1 telina potrivita
    • 2 cepe
    • 2 ardei grasi (rosu si verde)
    • 50 ml ulei
    • 1 legatura marar
    • 1 lamaie
    • sare, piper, boia
    Mod de preparare:

    Desfaceti conopida in buchetele, spalati-le in apa sarata, apoi scurgeti-le. Curatati zarzavatul, spalati-l, tocati-l marunt si caliti-l in ulei, preuna cu conopida. Stingeti cu 150 ml apa clocotita si fierbeti pana cand se inmoaie ingredientele. apoi completati cu 2,5 litri de apa si mai fierbeti 10 minute. Dupa gust, la final, acriti ciorba cu zeama de lamaie. Se serveste calda cu marar tocat marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint