Cum se face supa cu afumatura si ficat, reteta culinara pentru supa cu afumatura si ficat
Ingrediente:
2 l apa, 250 g ficat de porc, 500 g cartofi, 1 ceapa, 50 g ulei, 150 g costita afumata, 200 ml smantana sau iaurt, 1 legatura patrunjel, sare, piper
Mod de preparare:
Curatati cartofii, spalati-i si puneti-i la fiert in apa cu sare, intregi. Scurgeti-i cand sunt moi (pastrati apa in care au fiert) si pisat-i pentru a obtine un piure fin. Adaugati in el apa de fierbere pentru a obtine o supa crema. Caliti ceapa curatata si tocata marunt in putin ulei. Adaugati ficatul si costita, taiate marunt si tineti vasul la foc iute. Turnati amestecul in oala cu crema de cartofi. Adaugati sare si piper, dupa gust, si lasati sa fiarba incet, inca 10 minute. Serviti cu patrunjel tocat marunt.
Supa cu afumatura si ficat
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu