.

Paste cu usturoi si castane

Posted on
  • joi, 10 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac paste cu usturoi si castane, reteta culinara pentru paste cu usturoi si castane


    Ingrediente:

    500 g paste, 4 catei de usturoi, 250 g castane, 1 ceapa mare, 100 ml ulei, 1 lingura faina, 2 linguri pasta de tomate, 150 ml vin alb, sare, piper

    Mod de preparare:

    Fierbeti pastele in apa sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj. Fierbeti castanele, lasati-le la racit, apoi curatati-le de coaja. Prajiti-le 3 minute in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt, apoi 3-4 minute adaugati faina si stingeti cu pasta de tomate diluata cu 250 ml apa si vinul. Adaugati usturoiul pisat, sare si piper. Turnati acest amestec peste pastele scurse si puneti totul la cuptor pentru circa 25 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint