Cum se fac paste cu usturoi si castane, reteta culinara pentru paste cu usturoi si castane
Ingrediente:
500 g paste, 4 catei de usturoi, 250 g castane, 1 ceapa mare, 100 ml ulei, 1 lingura faina, 2 linguri pasta de tomate, 150 ml vin alb, sare, piper
Mod de preparare:
Fierbeti pastele in apa sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj. Fierbeti castanele, lasati-le la racit, apoi curatati-le de coaja. Prajiti-le 3 minute in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt, apoi 3-4 minute adaugati faina si stingeti cu pasta de tomate diluata cu 250 ml apa si vinul. Adaugati usturoiul pisat, sare si piper. Turnati acest amestec peste pastele scurse si puneti totul la cuptor pentru circa 25 de minute.
Paste cu usturoi si castane
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu