Cum se face ciorba de pasare, reteta culinara pentru ciorba de pasare
Ingrediente:
600 g carne de pasare (de preferat, cocos), 100 g morcovi, 50 g patrunjel radacina, 100 g telina, 1 ceapa, 50 g ulei, 200 ml smantana, 2 galbenusuri, 2 lamai, 1 legatura patrunjel, 50 g orez, sare, piper, nucsoara
Mod de preparare:
Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare si piper. Eliminati spuma de cate ori este nevoie. Adaugati zarzavatul curatat si taiat in cubulete. Spre final, adaugati orezul ales si spalat in 2-3 ape. Dupa 15 minute, luati oala de pe foc si adaugati smantana amestecata cu galbenusurile si cu zeama de lamaie. Adaugati, dupa plac, sare, piper si nucsoara. Presarati patrunjel inainte de servire.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu