.

Ciorba taraneasca

Posted on
  • miercuri, 30 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face ciorba taraneasca, reteta culinara pentru ciorba taraneasca


    Ingrediente:
    • 1 kg oase de porc afumate
    • 1/2 varza mica
    • 1 ceapa
    • 1 telina mica
    • 1 cartof
    • 1 morcov
    • 1 ardei
    • sare
    • pulpa de la 3 rosii mari
    • verdeata
    Mod de preparare:

    Pui oasele la fiert in 3 l de apa, iar dupa primul clocot arunci apa, clatesti oasele si le adaugi in 5 l de apa. Toci legumele dupa preferinta, iar varza o tai fideluta. Rosiile le dai razatoare, iar pielita ramasa o arunci. Adaugi legumele peste oase. Varza si cartoful le adaugi mai spre final. Pui sucul de rosii, mai lasi sa dea un clocot apoi adaugi verdeata tocata si sare dupa gust.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint