Ingrediente:
Pentru aluat
- 2 oua
- 300 ml lapte
- 100-150 g faina
- piper, sare
- 30 g unt
- 20 ml ulei
Pentru umplutura
- 250 g sunca
- 100 g cascaval, de preferinta afumat
- cate 1 ardei rosu, verde si galben
- sare, piper
Ca sa obtii un aluat fara cocoloase, mixezi ouale cu putina faina, dupa care pui alternativ cantitati mici de lapte si faina. Sarezi si condimentezi aluatul dupa gust si il lasi sa se odihneasca 20 de minute.
Topesti intr-o tigaie untul si uleiul, apoi le scurgi. Incingi tigaia si coci pe rand clatitele. Inainte de fiecare, ungi tigaia cu un servetel inmuiat in grasime.
Cureti si speli ardeii. Tai ardeii in fasii, iar sunca in felii subtiri. Razi cascavalul.
Pe o hartie de copt unsa, pui un strat de clatite, apoi sunca si ardei. Presari cascaval, piper si sare dupa gust. Rulezi cu ajutorul hartiei. Coci ruloul la foc mediu pentru 1/4 ora.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu