Ingrediente:
- 3 pulpe inferioare de pui
- 5 cartofi mici
- 1 morcov
- 1 pastranac
- 1 ardei
- 1 ceapa
- 4 catei de usturoi
- 3 linguri ulei
- condimente marocane (amestec de boia, curcuma, ghimbir uscat, chimen, scortisoara, curry)
Unfi cu ulei bucatile de pui si le presari cu sare, piper si condimente. Le lasi in frigider 1/2 ora.
Cureti si speli legumele. Tai ceapa marunt, iar restul legumelor in sferturi sau bucati mai mari. Asezi legumele in tanjine, vasul special uns cu ulei, presari sare, piper, busuioc si cimbru, le stropesti cu uleiul ramas si amesteci. Pui 1/2 din ceapa, iar deasupra carnea. Torni o cana cu apa, presari ceapa ramasa, usturoiul taiat si condimente si dai la cuptor, la foc iute.
Dupa 3/4 de ora, iei capacul si lasi sa se mai rumeneasca timp de 1/4 ora.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu