Cum se face crema de ciuperci cu pui, reteta culinara pentru crema de ciuperci cu pui
Ingrediente:
1 kg ciuperci proaspete
500 g piept de pui
50 g faina
4-5 linguri ulei
1 ceapa
1 legatura patrunjel
sare, piper
Mod de preparare:
Curatati ciupercile, spalati-le, si taiati-le in bucati mai mari. Curatati ceapa si tocati-o marunt. Taiati pieptul de pui in bucati si puneti-le la fiert in apa cu 1 lingurita de sare. Cliti ceapa in ulei 2-3 minute, apoi puneti ciupercile pana cand se evapora aproape toata zeama pe care o lasa. Cand carnea este aproape fiarta scoateti-o si puneti-o in cratita cu ciuperci. Amestecati faina cu o cana din supa in care a fiert carnea de pui, pana ce obtineti o compozitie de consistenta unei smantani. Turnati compozitia putin cate putin; in cratita cu ciuperci si carne; amestecand incontinuu. Adaugati supa in care a fiert carnea de pui. Fierbeti inca 10 minute la foc mic, serviti crema fierbinte, presarata cu patrunjel.
Crema de ciuperci cu pui
Posted on vineri, 11 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu