.

Crema de ciuperci cu pui

Posted on
  • vineri, 11 noiembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face crema de ciuperci cu pui, reteta culinara pentru crema de ciuperci cu pui


    Ingrediente:

    1 kg ciuperci proaspete
    500 g piept de pui
    50 g faina
    4-5 linguri ulei
    1 ceapa
    1 legatura patrunjel
    sare, piper


    Mod de preparare:

    Curatati ciupercile, spalati-le, si taiati-le in bucati mai mari. Curatati ceapa si tocati-o marunt. Taiati pieptul de pui in bucati si puneti-le la fiert in apa cu 1 lingurita de sare. Cliti ceapa in ulei 2-3 minute, apoi puneti ciupercile pana cand se evapora aproape toata zeama pe care o lasa. Cand carnea este aproape fiarta scoateti-o si puneti-o in cratita cu ciuperci. Amestecati faina cu o cana din supa in care a fiert carnea de pui, pana ce obtineti o compozitie de consistenta unei smantani. Turnati compozitia putin cate putin; in cratita cu ciuperci si carne; amestecand incontinuu. Adaugati supa in care a fiert carnea de pui. Fierbeti inca 10 minute la foc mic, serviti crema fierbinte, presarata cu patrunjel.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint