Cum se face gulas de pui cu smantana, reteta culinara pentru gulas de pui cu smantana
Ingrediente:
150 g ceapa, 170 g ciuperci Champignon (conserva), 800 g piept de curcan, 4 catei de usturoi, sare, piper, praf de chili, ierburi de Provence, 2 linguri ulei, 1 lingurita boabe de piper verde, 350 ml smantana, 20 g unt, 20 g faina, 250 ml ketchup
Mod de preparare:
Ceapa se toaca. Se lasa sa se scurga ciupercile. Carnea se taie mai intai fasii late de 2,5 cm si apoi bucatele de 3 cm lungime. Se piseaza usturoiul.
Se condimenteaza carnea cu usturoi, sare, piper, chili si verdeturi. Se caleste ceapa pana ce devine translucida si se adauga carnea; se prajeste la foc iute timp de 5 minute. Se adauga ciupercile si boabele de piper. Se condimeneaza cu sare si piper negru macinat. Se adauga smantana. Se amesteca untul cu faina si se adauga in sos; se da in clocot si se lasa sa fiarba la foc moale 10 minute. Se adauga ketchup si se amesteca.
Gulas de pui cu smantana
Posted on vineri, 4 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi,
Mancaruri cu sos si carne
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu