.

Pui dulce-acrisor preparat in stil chinezesc

Posted on
  • vineri, 4 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face pui dulce-acrisor preparat in stil chinezesc, reteta culinara pentru pui dulce-acrisor preparat in stil chinezesc


    Ingrediente:

    500 g carne de pui, 4 rosii, 2 castraveti, 2 morcovi, 2 ardei grasi, 1 lingura amidon, 2 linguri pasta de rosii, 2 catei de usturoi, 1 ardei iute, 5 linguri otet, 5 linguri zahar, 1 lingurita sare

    Mod de preparare:

    Se taie bucati puiul, iar rosiile, se taie sferturi. Castravetii, morcovii si ardeii grasi se taie bucatele de 4 cm.

    Se prepara un sos din amidon dizolvat in prealabil in 10 linguri apa, pasta de rosii, usturoi, ardei iute, otet, zahar si sare.

    Intr-o tigaie mare se incinge uleiul si se prajesc bucatelele de pui, amestecandu-se. Se toarna sosul, apoi se adauga legumele si se lasa sa fiarba putin la foc moale, pana ce se intareste compozitia si devine translucida. Se serveste fierbinte.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint