Cum se face pui dulce-acrisor preparat in stil chinezesc, reteta culinara pentru pui dulce-acrisor preparat in stil chinezesc
Ingrediente:
500 g carne de pui, 4 rosii, 2 castraveti, 2 morcovi, 2 ardei grasi, 1 lingura amidon, 2 linguri pasta de rosii, 2 catei de usturoi, 1 ardei iute, 5 linguri otet, 5 linguri zahar, 1 lingurita sare
Mod de preparare:
Se taie bucati puiul, iar rosiile, se taie sferturi. Castravetii, morcovii si ardeii grasi se taie bucatele de 4 cm.
Se prepara un sos din amidon dizolvat in prealabil in 10 linguri apa, pasta de rosii, usturoi, ardei iute, otet, zahar si sare.
Intr-o tigaie mare se incinge uleiul si se prajesc bucatelele de pui, amestecandu-se. Se toarna sosul, apoi se adauga legumele si se lasa sa fiarba putin la foc moale, pana ce se intareste compozitia si devine translucida. Se serveste fierbinte.
Pui dulce-acrisor preparat in stil chinezesc
Posted on vineri, 4 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi,
Mancaruri cu rosii,
Mancaruri cu sos si carne
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi,
Mancaruri cu rosii,
Mancaruri cu sos si carne
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu