Cum se face salata de pui cu andive, reteta culinara pentru salata de pui cu andive
Ingrediente:
400 g ficatei de pui, 3 linguri unt, 300 g frunze de andive, 1 mar, 1 capatana salata verde, 3 linguri otet, 2 linguri suc de mere, 6 linguri ulei, 1 lingurita mustar, sare, piper, tarhon
Mod de preparare:
Se curata 400 g ficateid e pui si se tavalesc prin faina. Se prajesc apoi in 3 linguri unt incins, se sareaza, se pipereaza si se scot din tigaie. Se calesc 300 g frunze de andive si 1 mar taiat felii. Se asaza pe farfurii frunzele de la 1 captana salata verde si ficateii. Se toarna deasupra un dressing din 3 linguri otet, 2 linguri suc de mere, 6 linguri ulei, 1 lingurita mustar, sare si piper. Se orneaza cu tarhon.
Salata de pui cu andive
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu