Ingrediete:
- 500 g macaroane
- 500 g branza dulce de vaci
- 100 g stafide
- 200 g nuci macinate
- 2 linguri zahar sau miere
- 2 linguri unt
- sare
Fierbeti macaroanele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurgeti-le de apa. Ungeti cu unt o tava de chec, asezati in tava un strat de macaroane. Peste acesta puneti un strat de branza in care ati amestecat stafidele. Puneti un alt strat de macaroane si apoi un strat de nuci macinate amestecate cu zahar sau miere. Repetati operatiunile pana ce se termina ingredientele. Puneti tava la cuptor, pentru 10 minute, inainte de a servi preparatul. Puteti sa-l servici rece sau cald. Daca arantati macaroanele frumos, una langa alta, in fiecare strat, efectul decorativ este interesant, la taierea feliilor. Taierea in felii se face mai usor daca preparatul este rece.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu