Cum se face peste cu praz si orez, reteta culinara pentru peste cu praz si orez
Ingrediente:
4 fileuri de pangasius, cod, calcan, salau etc
300 g orez integral
2 fire de praz
1 oua
1 lamaie
2 linguri ulei de masline
sare, piper
Mod de preparare:
Fierbeti orezul ales si spalat, in 1 litru apa cu putina sare, timp de 15 minute. Puneti uleiul intr-o tava de copt, asezati un strat uniform rondele de praz, sarati-le, apoi asezati fileurile de peste condimentate. Peste acestea puneti orezul, nivelati-l si intindeti deasupra lui oul batut cu 1 lingura zeama de lamaie. Puneti tava la cuptor, la foc potrivit, timp de 25-30 de minute.
Peste cu praz si orez
Posted on sâmbătă, 12 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu legume si zarzavaturi,
mancaruri cu peste
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu