Ingrediente:
- 4 vinete
- 3 cepe
- 1 morcov, 1 patrunjel
- 1 telina mica
- 1 ardei gras
- 1 varza mica
- 1 captana usturoi
- frunze de telina
- 3 linguri ulei
- sos de rosii
- sare
Speli vinetele si le tai in rondele de 1 cm. Sarezi vinetele si le lasi sa se scurga. Prajesti vinetele in ulei pe ambele parti. Tai ceapa pestisori si o calesti separat, adaugand zarzavaturile rase pe razatoare, apoi calesti totul mai departe. Asezi vinetele intr-un vas, alternand feliile de vinete cu toate legumele in straturi. Printre straturi pui catei de usturoi si frunze de telina tocate marunt. Deasupra torni un sos de rosii sau un suc de rosii mai gros. Fierbi mancarea sub capac la foc mic. Servesti mancarea calda sau rece.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu